Hoe moet het SEU-examen er in de toekomst uitzien?

0

Vorig jaar heeft de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) een studie laten verrichten naar de opbrengst van opleiden en certificeren. Nu is het tijd voor een volgende stap en daar is jouw hulp bij nodig.

SEU wil voorsorteren op toekomstige ontwikkelingen t.a.v. examinering, zodat deze blijft aansluiten bij de behoefte van examenkandidaten en hun werkgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan modulair – of functiespecifiek toetsen.

Er is een vragenlijst ontwikkeld om de wensen en behoeften van examenkandidaten en werkgevers te inventariseren. In deze vragenlijst komen onderwerpen aan bod als het huidige examen, functieniveaus, modulair- en functiegericht toetsen. Hoe wordt er opgeleid, en wat is er nodig als werknemers doorgroeien?

Jouw input is ontzettend belangrijk. Je helpt mee aan de ontwikkeling van het SEU-examen van de toekomst. Vul jij ook de vragenlijst in? Zowel medewerkers als werkgevers in de flexbranche kunnen meedoen.

Onder elke 100 respondenten wordt een bioscoopbon van € 25 verloot. Uiterlijk 1 juni ontvangen de winnaars een e-mail.

START VRAGENLIJST

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer