Lever je gegevens aan: Flexmarkt stelt voor 19de keer Omzetranglijst Top-100 samen

0

In 2006 werd voor de eerste keer een Top 100 Omzetranglijst gepubliceerd door Flexmarkt. In 2024 gaan we deze ranglijst voor de 19de achtereenvolgende keer opstellen. Flexbedrijven kunnen in deze toonaangevende benchmark worden opgenomen als zij hun omzetcijfers doorgeven aan de redactie van Flexmarkt. Wil jij dus kans maken om in deze omzetranglijst opgenomen te worden, lever dan je omzetcijfers aan.

Wat moet je aanleveren?

De redactie is begonnen met het verzamelen van gegevens. Elk jaar sturen tal van flexbedrijven, van groot tot klein, hun omzetdata in voor vermelding in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100.

Wil je jouw organisatie ook (weer) terugzien in deze benchmark voor de flexbranche? Geef dan de volgende omzetcijfers door aan de redactie:

  • Omzet 2023 (gerealiseerd in Nederland):
  • Omzet 2022 (gerealiseerd in Nederland):
  • (eventueel) Omzetprognose 2024:

Stuur je mail met de gegevens naar: flexmarkt@vmnmedia.nl

Doorgeven van de omzetgegevens kan tot uiterlijk donderdag 28 maart a.s.

Let op:
Het gaat dus om de omzetgegevens gerealiseerd in Nederland. Bij voorkeur de omzet zoals die ook (later in het jaar wellicht) wordt geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Graag incl. deelnemingen, naar rato van het percentage (en die deelnemingen noemen).

Publicatie Omzetranglijst en uitreiking awards

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 zal worden gepubliceerd in de special van Flexmarkt die begin juni verschijnt. Deze uitgave biedt cijfers, uitgebreide analyses en trends. Hiervoor werkt de redactie van Flexmarkt samen met Corporate Finance International (CFI).

Lees hier wie in 2023 uitgeroepen werden tot FlexTopGroeier.

Abonnees en deelnemende bedrijven

Abonnees van Flexmarkt ontvangen het magazine met daarin de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100, alle analyses en interviews. Deelnemende bedrijven ontvangen de Flexmarkt Omzetranglijst digitaal.

Heb je vragen over deelname aan de Flexmarkt Omzetranglijst, stuur dan aub een mail aan: marcohendrikse@vmnmedia.nl

Over Auteur

Reageer