NIRPA accreditatie voor SEU examen Payroll

0

Het SEU examen Payroll is door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) geaccrediteerd voor permanente educatie. De accreditatie geeft het SEU examen Payroll een officiële status.

Het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting (NIRPA) is een onafhankelijke stichting die staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll.

Met het SEU diploma Payroll kunnen payroll professionals binnen en buiten de flexbranche aantonen dat zij beschikken over relevante en up-to-date kennis over de regels rondom (juridisch) werkgeverschap, (inleners)cao’s en salaris-en contractadministratie. “Het diploma staat voor 300 studiepunten en daar zijn we best trots op”, zegt Barbara Kramer, manager SEU.

We zijn blij met de positieve reacties uit de branche, zoals mooi verwoord door Julius Kousbroek, CEO van WePayPeople: “Goed opgeleide, deskundige medewerkers die op de hoogte zijn van wat er speelt op hun vakgebied zijn van vitaal belang voor onze payroll service. De opleiding en het branche erkende SEU diploma Payroll draagt substantieel bij aan het op peil houden van het kennisniveau van onze medewerkers. Daarbij is voor ons de NIRPA accreditering belangrijk, omdat deze de kwaliteit borgt en een herkenbaar keurmerk voor onze relaties is.”

Bron: SEU

Lees ook: Flexbranche verwelkomt SEU Examen Payroll

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer