SETU-webinar voor uitzenders

0

Op donderdag 22 april organiseert de SETU een webinar. Doel is om uitzendbureaus (en inleners) te informeren over de mogelijkheden van het digitaliseren van het berichtenverkeer tussen bureaus en opdrachtgevers met SETU-standaarden.

De SETU – Stichting Elektronische Transacties Uitzendbranche, in 2007 op initiatief van de uitzendbranchevereniging ABU opgericht – is de organisatie die in Nederland zorgt voor standaardisatie van het elektronisch uitwisselen van gegevens tussen uitzendbureaus en inleners.

Het webinar is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met de digitale inrichting van het proces voor de inhuur van flexibele arbeidskrachten, zich bevinden op het snijvlak van business en IT en betrokken zijn bij gegevensuitwisseling met klanten.

Eind 2019 heeft Wim Davidse, hoofdredacteur Flexmarkt, verslag gedaan van het  ABU-SETU seminar, waarin ook het belang van één data-taal voor uitzenders aan bod is gekomen.

Uit onderzoek onder ABU-leden blijkt dat niet iedereen bekend is met de SETU en niet iedereen de toegevoegde waarde van standaardiseren kent. Dit eerste webinar is daarom een laagdrempelig, bedoeld om kennis te maken. Kijk hier voor meer informatie.

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer