Financieel detacheerder Welten neemt concurrent Carrierecafe over

0

Welten, opleider en detacheerder van professionals in de financiële sector, heeft opnieuw een overname gedaan. Na de overname van Bold People is nu ook Carrierecafe Detachering overgenomen. Het past in de buy & build strategie die sinds de komst van investeerder One Two Capital wordt gevoerd.

Chris Baelemans, CEO Welten Groep, zegt over de nieuwste overname: “Carrierecafe zal ons verder versterken in deze missie. Ze zijn een begrip in de markt, een echte kwaliteitsspeler in het midden-en hogere segment professionals bij veel van onze gezamenlijke opdrachtgevers. Met deze krachtenbundeling verstevigen wij onze positie als full service HR-partner en zijn wij nog beter in staat onze opdrachtgeversdoor de hele waardeketen te garanderen van duurzame inzetbaarheid van financieel talent.”

Erwin Ter Horst, mede-oprichter van Carrierecafe: “De mogelijkheden tot carrièreverbreding die ontstaan voor Carrierecafe-professionals als gevolg van de krachtenbundeling met Welten, creëren duurzame doorgroeimogelijkheden. Aangevuld met het in-house trainings-en opleidingsplatform Dukers & Baelemanszalde ontwikkeling van onze werknemers nog beter worden ondersteund.”

Casper Bannet, oprichter van Aethon en nu managing partner bij OneTwo Capital, geeft aan dat Carrierecafe als volwaardig zelfstandig merklabel actief zal blijven binnen de Welten Groep: “We bouwen met Welten Groep aan een onderscheidend house of brands in de financiële sector. De krachtenbundeling met Carrierecafe is een fantastische stap voor Welten. De ondernemende cultuur van Carrierecafe past goed bij de can do-mentaliteit van de bedrijven in de Welten Groep. Dit kenmerkt zich onder meer door desterke omzetgroei van beide organisaties, in een markt gekenmerkt door grote arbeidskrapte..”

Met de komst van Carrierecafe, groeit Welten naar ruim 1.000 financiële professionals. De overname betreft een aandelentransactie, waarbij Welten 100% van de geplaatste en uitstaande aandelen van Carrierecafe overneemt. Over de hoogte van de bedragen wordt geen mededeling gedaan.

Welten Groep behaalde vorig jaar een omzet van € 53,7 miljoen (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100).

Lees ook: Welten breidt directie uit om groeiambities waar te maken

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer