YoungCapital breidt management team uit

0

Per 1 februari is Peter Ligteringen (40) bij YoungCapital in dienst getreden als Chief Financial Officer (CFO). Margriet de Kroon (30) is 1 april gestart als Hoofd Marketing en Communicatie. Zij maken deel uit van managementteam van YoungCapital.

Ligteringen begon zijn werkende leven bij Adecco, waarna (Vodafone)Ziggo en Koning & Hartman volgden. De energie en growth mindset van YoungCapital hebben hem naar eigen zeggen geïnspireerd om bij de recruitmentspecialist te komen werken. “Het mooie is dat YoungCapital het net even anders doet dan de rest, dat maakt dat ze zo succesvol zijn”, zegt Ligteringen.

Margriet de Kroon

Margriet de Kroon

Margriet de Kroon werkt sinds 2015 bij YoungCapital. Zij begon als manager online marketing en is sinds april 2019 eindverantwoordelijk voor communicatie, marketing en online marketing. Haar doel voor YoungCapital is om de verschillende mediakanalen nog beter met elkaar te verbinden. “We gaan nu de volgende fase in met ons merk, waarbij we niet alleen naamsbekendheid willen realiseren, maar ook het merk meer lading willen geven. YoungCapital gelooft sterk in de kracht van jonge mensen. Dit wil ik de komende jaren nog veel meer laten zien”, zegt De Kroon.

 

Bron: YoungCapital

Lees ook: YoungCapital boekt omzetgroei van 43% in 2018

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer