Vacature voor Paprika, Komkommer en Ui

0

Bij het bemiddelen op de arbeidsmarkt kunnen soms bijzondere vacatures voorbij komen.

Uitzendbureau StudentenWerk heeft een top 5 gemaakt van de meest opmerkelijke vacatures die zij in behandeling hebben genomen in het afgelopen jaar. Flexmarkt wil deze top 5 graag met u delen.

Paprika, Komkommer en een Ui gezocht
Doel van deze functie was het vinden van promotiemedewerkers die verkleed gingen in een winkelcentrum als  Paprika, Komkommer en Ui.

Fulltime Ongediertebestrijders
Heb jij ook een hekel aan ongedierte en wil jij onschuldige consumenten bevrijden van onaangekondigde bezoekers? Dan hebben wij de baan voor jou!

Kunstgebitten koeriers gezocht met een rijbewijs
Een tandtechnisch lab schakelde StudentenWerk in om studenten te recruiteren die tandartspraktijken konden bezoeken met een indrukwekkende collectie kunstgebitten.

Station omroepster met een prettige stem
De korte vacatureomschrijving was: “Wij zoeken een dame met een prettige stem, het doel van de functie is dat ze gaat omroepen dat reizigers niet vergeten uit te checken met de OV chip kaart”. Wij zoeken een persoon met een prettige, rustige en serieuze stem.

Orgel schoonmakers fulltime te Rotterdam
De werkzaamheden betreffen het schoonmaken van een orgel. Wij zoeken 4 personen (2 schoonmakers en 2 sjouwers). In twee weken tijd moet het orgel uit elkaar gehaald en schoon gemaakt worden.

 

Bron: StudentenWerk

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer