Aandacht voor Wajongers in nieuwe cao Raet

1

Vorige week is er een principeakkoord bereikt over de nieuwe cao voor personen werkzaam bij Raet.

Dit laat vakbond De Unie weten op haar website.

De nieuwe cao zal een looptijd hebben van 1 januari 2010 tot en mer 31 december 2010. Tijdens deze periode zullen de loonschalen met 1 procent verhoogd worden. Ook zullen de vergoedingen voor standby-diensten verhoogd worden.

Aandacht voor Wajongers

Raet heeft met de vakbonden afgesproken extra aandacht te besteden aan Wajongers. Daarom is het bedrijf een inspanningsverplichting aangegaan om tijdens de looptijd van de cao twee Wajongers, die aan het gestelde profiel van een vacature voldoen, in dienst te nemen.

Voorlopig resultaat

De gemaakte afspraken tussen Raet en de vakbonden zijn nog niet definitief. Eerst zullen de achterbannen hun mening mogen geven. Wanneer zij het met het akkoord eens zijn, zal de nieuwe cao een feit zijn.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Op 16, 18, 23 en 25 maart kunt u gratis meerijden met de Wajong kennisbus. Laat u inspireren, informeren en werk mee aan een betere toekomst voor Wajongers. Deelname wordt aangeboden door Ministerie SZW. Betreft een actief seminar.

Reageer