Bas Joosten nieuwe operational director N2People

0

Bas Joosten is half maart de nieuwe operational director van flexorganisatie N2People. Eric Nabuurs zal zich vanuit zijn rol als CEO gaan toeleggen op de verdere groeistrategie van het bedrijf en de uitbreiding van het internationale recruitmentnetwerk.

Bas Joosten heeft inmiddels ruime ervaring in de personele dienstverlening in diverse commerciële- en managementfuncties. Hiervoor was hij business unit manager bij N2People.

N2 People maakte vanaf de oprichting in 2010 tot 2020 een gestage groei door. De explosieve groei in 2021 en de voortzetting hiervan in dit eerste maanden van 2022 zorgden ervoor dat N2People van een kleinere flexorganisatie doorgroeit naar een middelgrote flexorganisatie.

Bas Joosten zegt over zijn benoeming: “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Naast mijn focus op de herinrichting van de operationele organisatie gaat mijn aandacht uit naar de strategie voor de komende jaren met een sterk team van collega’s, aandacht voor onze EU-collega’s en aandacht voor onze klanten. Het verder uitrollen van een (remote) recruitmentnetwerk zal daarbij key worden om verdere expansie te realiseren!”

Eric Nabuurs, CEO van N2People, voegt hieraan toe: “Ons bedrijf is zeer verheugd dat Bas deze carrièrestap maakt. Met zijn ervaring in onze sector is hij bij uitstek geschikt onze positie op de arbeidsmarkt verder uit te breiden. Bovendien ben ik sterke voorstander van het ontwikkelen en doorgroeien van zowel onze eigen medewerkers als onze EU- collega’s!”

Met ruime ervaring in de uitzendbranche en de inzet van internationale vakkrachten voor met name de sectoren automotive, techniek en logistiek, beschikt N2People over een groot Europees netwerk met eigen kantoren en (remote) recruiters in meerdere EU landen.

Lees ook: Hard groeien en professionaliseren van je flexbedrijf gaan prima samen

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer