Berichten uit de branche: nieuwe benoemingen en wisselingen

0

Een overzicht van recente baanwisselingen en benoemingen in de flexbranche.

Circle8 benoemt Vivian Menten tot managing director Benelux

Vivian Minten is sinds januari 2024 de managing director van de HR-techintermediair Circle8. Daar neemt ze de verantwoordelijkheid op zich voor de verdere groei van Circle8 in Nederland, België en Luxemburg. Vivian was senior directeur strategic sales en marketing bij Brunel. Voorafgaand aan deze rol heeft Vivian diverse management- en directiefuncties vervuld in de financiële dienstverlening, onder meer bij de Rabobank, EY en Allianz.

De aanstelling van Vivian markeert de volgende stap in de internationale groeistrategie van Circle8, dat onderdeel is van de Zwitserse Circle8Group. Het doel is om met Circle8 Benelux verder door te groeien naar een omzet van 1,5 miljard euro in begin 2027.

Arco Elsman naar HeadFirst Group

Arco Elsman

HeadFirst Group heeft Arco Elsman aangesteld als managing director van de divisie Managed Service Providers (MSP). Elsman is extern aangetrokken. Hij gaf de afgelopen jaren leiding aan de Europese divisie van Randstad. Daar was hij verantwoordelijk voor sales en de internationale dienstverlening in zo’n vijftien landen. Bij HeadFirst Group krijgt Elsman de eindverantwoordelijkheid over Staffing Management Services en ProUnity, de twee internationale managed service providers van HeadFirst Group.

Chantall Olthoff managing director KlusHeeren en ZilverWerkt

Chantall Olthoff (52) is de nieuwe managing director van KlusHeeren en ZilverWerkt. Hiermee wordt de huidige directie uitgebreid, die tot nu toe bestond uit Gert Buist, Mark van der Stok en Wouter Adamse. Olthoff neemt de dagelijkse leiding op zich van beide organisaties. Daarin gaat ze zich voornamelijk focussen op het verder laten groeien en professionaliseren van de ondernemingen. Het vergroten van de naamsbekendheid en het verder uitbouwen van de autoriteitspositie op het gebied van doorwerken na de pensioengerechtigde leeftijd worden belangrijke speerpunten.

Een jaar geleden is naast KlusHeeren de nieuwe tak ZilverWerkt opgericht omdat er naast gepensioneerde vakmannen nog een andere grote groep mensen is die na hun pensioen willen blijven werken op een manier die past bij hun levensfase. ZilverWerkt richt zich op de branches klantcontact en horeca.

IT-detacheerder Elevation Group stelt Marc Voskuilen aan als chief executive officer

De komst van Voskuilen sluit aan bij de ambitie van de twee oprichters van de firma – Floris Bouwman en Chris Wood – om Elevation Group naar een volgende groeifase te loodsen. Het bedrijf groeit snel en sleepte afgelopen najaar een FD Gazelle in de wacht. Medio 2023 werden de diverse merken van de groep samengebracht onder drie labels: Elevation Partners, The.NextGen en Elevation Workforce Solutions.

Leonie Gorissen volgt Lucas Polman op als business director Nederland bij Protime

Leonie Gorissen en Lucas Polman

Per 1 januari 2024 is Leonie Gorissen (43) aangesteld als business director Nederland bij workforce management-specialist Protime. Ze neemt het stokje over van Lucas Polman (53), die 25 jaar geleden de Nederlandse tak van Protime heeft opgericht. Gorissen is verantwoordelijk voor de prestaties en verdere ontwikkeling van de organisatie.

Polman blijft een belangrijke rol spelen bij het bedrijf en gaat de rol van strategic officer bekleden. Dit is een nieuwe functie binnen Protime. De workforce management-specialist groeit elk jaar meer dan tien procent en heeft de ambitie deze groei de komende jaren te versnellen. Om dit te realiseren, is Protime actief op zoek naar samenwerkingen en overnames. Polman zal hier in zijn nieuwe functie invulling aan geven.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer