Directiewisselingen bij Randstad Nederland, Jeroen Tiel nieuwe CEO

0

Jeroen Tiel is de nieuwe CEO van Randstad Groep Nederland (waaronder naast Randstad Nederland ook Tempo-Team, Yacht en BMC vallen). Tiel volgt Dominique Hermans op die chief executive is geworden van het noordelijke deel van Europa, waar ook Nederland toe behoort. Ook Werner Klaassen Martijn Janssen schuiven door in de top van Randstad.

Tiel, Klaassen en Janssen zijn al lang werkzaam binnen Randstad Groep Nederland, in diverse functies. Allen beginnen ze officieel op 1 januari 2023.

Jeroen TielJeroen Tiel begon zijn loopbaan 26 jaar geleden als consultant bij Tempo-Team in Roosendaal, ook onderdeel van Randstad Groep Nederland. Daarna had hij verschillende managementfuncties in diverse regio’s in het land. In 2007 werd Tiel managing director van Randstad Denemarken, waarna vijf jaar later Zweden volgde. Vanaf 2017 tot medio 2018 was hij regional managing director van Randstad Polen en tevens verantwoordelijk voor de regio Centraal Oost-Europa. In zijn laatste functie was hij algemeen directeur van Randstad Nederland.

Werner KlaassenDe plek van Tiel als algemeen directeur bij Randstad Nederland zal worden ingevuld door Werner Klaassen, nu nog algemeen directeur van Tempo-Team. Werner Klaassen begon zijn loopbaan bij Randstad Groep Nederland in 1997 als intercedent in Zeeland en groeide van daaruit naar de functie van regiodirecteur bij Randstad. In januari 2015 werd hij operationeel directeur bij Tempo-Team waar hij onder andere verantwoordelijk was voor Tempo-Team Uitzenden, Werving & Selectie, Payrolling en Participatie. In 2018 werd hij daar algemeen directeur

Martijn JanssenEn Martijn Janssen zal de plek van Klaasen bij Tempo-Team innemen. Ook Martijn Janssen begon als intercedent bij Randstad. Na tien jaar maakte hij in 2015 de overstap naar Tempo-Team, waarna hij begin 2020 weer terugkeerde bij Randstad als operationeel en later ook als commercieel directeur. Momenteel is hij in die rol verantwoordelijk voor de commerciële organisatie van RNL en de onderdelen Risesmart, Corporate Services en Payroll Services.

Randstad
Dominique Hermans

Dominique Hermans is nu chief executive van het noordelijke deel van Europa, waar ook Nederland toe behoort.

 

 

 

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer