Experts in Flex en NBBU lanceren WAB-tool

0

Experts in Flex en NBBU bieden een nieuwe tool aan waarmee de premies 2020 te berekenen zijn.

Deze zomer verscheen de eerste versie van de WAB-tool, aan de hand waarvan alle uitzendbureaus en payrollbedrijven, ongeacht of de ABU- of NBBU-cao wordt gevolgd, een inschatting konden maken wat de effecten van de WAB op de werkgeverslasten en dus op de kostprijs zou gaan worden.

Inmiddels zijn de premies en rekenregels voor de WW, WGA en ZW-flex voor 2020 bekendgemaakt, zodat het met de nieuwe versie van de tool mogelijk is om de premies voor 2020 echt te berekenen, zonder dat gewacht moet worden op de Whk-beschikking 2020, die pas in de loop van december 2019 wordt toegestuurd door de Belastingdienst.

De WAB-tool is vanaf nu bij Experts in Flex verkrijgbaar. Leden van de NBBU kunnen de tool vanaf 15 oktober a.s. gratis downloaden op de ledenpagina van de NBBU.

Lees ook:

Flexevent

Experts in Flex verzorgen tijdens het Flexevent op 3 december a.s. een seminar over de kostprijsberekening voor 2020. Tijdens dit Flexevent komen ook andere actualiteiten op het vlak van wet- en regelgeving aan de orde. U kunt zich nu hiervoor aanmelden.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer