FD Gazellen nominaties voor WePayPeople, FSGroep en A la Carte

0

WePayPeople (voorheen Payroll Works), FSGroep en A la Carte dingen namens de flexbranche weer mee naar een FD Gazellen Award voor snelst groeiende bedrijven.

WePayPeople is voor het vierde achtereenvolgende jaar genomineerd voor een FD Gazelle. Daarmee behoort het ook in 2014 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2011 eindigde het in de landelijke ranking op nummer 1 en was daarmee het snelst groeiende bedrijf van heel Nederland. In 2011 en 2012 was WePayPeople nog een FD Gazelle bij de kleine bedrijven. En in 2013 voor het eerst als middelgroot bedrijf. Al die keren overigens nog als Payroll Works. Vorige week maakte het bedrijf bekend verder te gaan met een nieuwe naam: WePayPeople.


FSGroep is genomineerd in de categorie middelgroot in de regio Noord-Holland/Flevoland. Via regionale verkiezingen worden op 1 december de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.

A la Carte is genomineerd in de categorie kleine bedrijven voor de FD Gazellen Awards in de regio Noord-Brabant en Limburg. Afgelopen jaren heeft dit uitzendbureau, gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele medewerkers voor de horeca en evenementenbranche, een flinke groei doorgemaakt.

FD Gazellen Awards
Voor het elfde jaar op rij organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Iedere onderneming die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% wist te behalen, komt in aanmerking. Via 5 regionale bijeenkomsten in november worden op 1 december de landelijke winnaars gekozen in de categorie klein, middelgroot en groot.

Bronnen: WePayPeople/FSGroep

 

Noot van de redactie: de sterke groei van payrollbedrijven bleek ook uit de Omzetranglijst 2013 die Flexmarkt in juni heeft gepubliceerd.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer