Flexmarkt Omzetranglijst 2015

0

In juni wordt de Flexmarkt Omzetranglijst 2015 gepubliceerd. Flexbedrijven die in deze toonaangevende omzetranglijst willen staan, kunnen vanaf vandaag het vragenformulier invullen.

De redactie is begonnen met het verzamelen van gegevens. Elk jaar sturen tal van flexbedrijven, van groot tot klein, hun omzetdata in voor vermelding in deze Flexmarkt Omzetranglijst. Wilt u uw organisatie ook (weer) terug zien in deze benchmark voor de flexbranche?

Vul dan het digitale vragenformulier van de Omzetranglijst 2015 in via de link Vragenformulier Flexmarkt Omzetranglijst 2015.

18 maart

Dit kan tot 18 maart a.s.
(De ingestuurde data wordt alleen gebruikt voor het samenstellen van de Omzetranglijst en niet ter beschikking gesteld aan derden.)

Juni

De Flexmarkt Omzetranglijst 2015 wordt gepubliceerd in Flexmarkt die in juni verschijnt. De Flexmarkt Omzetranglijst levert cijfers, uitgebreide analyses en trends door specialisten. Hiervoor werkt de redactie van Flexmarkt nauw samen met MBCF.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer