Flextender neemt Poolz over

0

Flextender, een inhuurplatform voor de publieke sector, heeft Poolz overgenomen. Poolz is een Nederlandse producent van Talent Management software en is actief in de semi-overheidsmarkt.

Met deze strategische overname verstevigt Flextender haar positie in de MSP-markt en wordt de dienstverlening verder uitgebreid.

‘Eerlijke inhuur’

Flextender wil een onafhankelijke positie innemen op de inhuurmarkt en zegt daarmee bij te dragen aan ‘eerlijke inhuur’. Rick Groot, algemeen directeur: “Wij maken ons hard voor een open en transparante inhuurmarkt, met gelijke kansen voor iedereen. We zijn steeds beter gaan inspelen op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en leveranciers. De overname van Poolz sluit hier dan ook perfect bij aan; zowel de opdrachtgevers van Poolz als die van Flextender kunnen we door de overname een totaalpakket aan dienstverlening bieden. Flextender blijft groeien; ons team is ontzettend toegewijd om onze missie te laten slagen. We kijken uit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft.”

Uitbreiding dienstverlening

Poolz, opgericht in 2011, is gespecialiseerd in software voor de modules inhuur, vaste vacatures, stages en interne mobiliteit voor de publieke sector. “De overname door Flextender biedt onze klanten een breed scala aan nieuwe diensten, zoals contractmanagement en (e-)facturatie. Zo kunnen inhuurprocessen verder worden geprofessionaliseerd en zorgen we voor extra ontzorging. Onze klanten kunnen nu namelijk niet alleen bij ons aankloppen, maar bij een team van ruim 25 specialisten met een brede kennis van de inhuurmarkt. Een echte win-win situatie dus”, zegt Haike Spek, mede-oprichter van Poolz.
Beide oprichters van Poolz zullen betrokken blijven binnen de Flextender Group voor een succesvolle migratie.

De Flextender Group zal in de toekomst nog verder worden uitgebreid, zo laat het bedrijf weten.

Lees ook:

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer