Hays boekt stevige winst in tweede helft 2011

0

Hays PLC heeft de laatste zes maanden van 2011 een winst voor belasting van ruim 60 miljoen pond geboekt, dankzij een sterke groei van activiteiten wereldwijd. Dat komt neer op een winst voor belastingen van 24 procent.

De koers van de Britse recruiter eindigde gisteren bijna 8 procent hoger na de bekendmaking van de halfjaarcijfers. Hays constateerde vandaag dat de IT-markt en de grondstoffensector in 2012 ‘booming’ zijn, zo meldt persbureau Reuters

Financiële sector
De financiële sector doet het minder goed, door gebrek aan vertrouwen aan zowel de werkgevers- als werknemerskant. Werknemers in deze sector veranderen amper van baan zolang de economische onzekerheid aanhoudt. 

Duitsland en Australië
Duitsland en Australië vielen in positieve zin op met een grote vraag naar IT’ers, ingenieurs en specialisten in de grondstoffensector. In het Verenigd Koninkrijk, de thuisbasis van Hays, deed het recruitmentbedrijf het aanzienlijk minder goed.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer