Jan Willem Dijkstra van Olympia naar Continu Professionals

0

Jan Willem Dijkstra is per 1 november benoemd tot nieuwe CEO van Continu Professionals. Dijkstra volgt Jeroen de Bruijn op, die aan Continu verbonden blijft als adviseur.

Dijkstra werkt al zijn hele carrière in de arbeidsbemiddeling. De 46-jarige Fries komt over van Olympia, waar hij 30 maanden geleden instapte als Chief Operating Officer. Voor zijn overstap naar Olympia werkte hij 17 jaar voor Randstad Nederland.

House of HR

Continu Professionals is ruim 25 jaar intermediair van professionals en werkgevers in de bouw, installatie-, elektro-, en procestechniek, civiele techniek, werktuigbouwkunde, overheid en woningcorporaties. Bij Continu Professionals werken circa 300 medewerkers en samen verzorgen zij het werk van circa 2000 mensen. Continu is onderdeel van House of HR.

Lees ook: House of HR: groei houdt aan

 
Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer