Jan Willem Dijkstra van Randstad naar Olympia Nederland

0

Jan Willem Dijkstra maakt de overstap van Randstad naar Olympia om daar als Chief Operations Officer (COO) aan de slag te gaan.

Jan Willem Dijkstra heeft al een lange carriière bij Randstad achter de rug, waar hij tot voor kort als commercieel directeur deel uitmaakte van de directie van Randstad Nederland. Dijkstra over zijn overstap: “Na 20 prachtige jaren bij Randstad Nederland start ik aanstaande vrijdag als Chief Operating Officer (COO) bij Olympia. Olympia is een gedreven, ondernemende club met een prachtige purpose: de transitie leiden naar werk van betekenis – een missie waar ik graag een belangrijke bijdrage aan wil leveren.”

Volgens Dimitri Yocarini, ceo Olympia, past de benoeming van Dijkstra inderdaad bij Olympia’s ‘transitie naar werk van betekenis’. “Wij helpen mensen fit te zijn voor de arbeidsmarkt van de toekomst door ze te bemiddelen, te trainen en op te leiden. We bemiddelen naar vast en tijdelijk werk. Onze strategische keuzes  en onze focus hebben geleid tot een gezonde groei. En deze groei willen wij doorzetten, zodat wij nog meer in staat zijn onze missie waar te maken. De komst van Jan Willem is voor ons een prachtige aanvulling om onze ambities te realiseren.”

Olympia Nederland bezet met een omzet van € 423,6 miljoen in 2019 (+3,5%) een 13e positie in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 die binnenkort wordt gepubliceerd. Olympia is vorig jaar overgenomen door de Amerikaanse investeerder Morgan Stanley Tactical Value Fund.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer