Mandy Stevens nieuwe managing director van Unique

0

Mandy Stevens is de nieuwe managing director van Unique. Sinds begin januari bekleedt zij deze rol en zij volgt hiermee Marion van Happen op.

Voor deze aanstelling werkte zij bij diverse grote werkgevers waarbij zij een track record heeft weten op te bouwen in het ontwikkelen en implementeren van een succesvolle marketing- en salesstrategie.

Volgens Eric de Jong, CEO van moederbedrijf RGF Staffing, is de aanstelling van Mandy Stevens een mooie aanwinst voor Unique. “Haar ruime ervaring op management en commercieel vlak, maar ook op het gebied van data en ICT, kunnen we goed inzetten om de digitale vertaalslag van het merk nog beter kenbaar te maken, iets waar de komende tijd veel focus op ligt”. Met de komst van Mandy Stevens wil Unique nog meer inspelen op de huidige trends in de markt, zoals een veranderende arbeidsmarkt en versnelde digitalisering.

Lees ook: Digitalisering? Unique opent gewoon 13 nieuwe vestigingen

Mandy Stevens zegt zelf over haar aanstelling: “Bij Unique staat talent en de ontwikkeling van talent centraal. Dit vind ik heel mooi en hier draag ik graag aan bij. De huidige arbeidsmarkt staat voor uitdagingen en nieuwe kansen, en deze grijp ik met beide handen aan.”

Lees ook: USG People heet voortaan RGF Staffing The Netherlands

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer