MatchWorks neemt BC Group over

0

De Zwolse HR-dienstverlener BC Group is overgenomen door MatchWorks. Hiermee zet MatchWorks een eerste stap in haar streven om in de regio Zwolle, Raalte, Hoogeveen en Meppel één sterke organisatie neer te zetten die alle vormen van flexibele arbeid en bijbehorende diensten kan aanbieden.

Lees ook: Recordaantal transacties in flexmarkt, trend zet na coronacrisis door

BC Group De BC Group is in 2003 opgericht door Bernhard Nanninga. Het bedrijf is specialist in detacheren, werving & selectie en uitzenden. Nanninga blijft ook na de overname directeur van BC Group.

MatchWorks is recent opgericht door Ronald Hilberdink en Bernhard Nanninga. Het is een regionaal opererende onderneming die zich richt op het ondersteunen van alle HR-dienstverleners en uitzendbedrijven binnen de groep. MatchWorks zorgt ervoor dat haar merken financieel en juridisch worden ondersteund. Daarmee verwacht MatchWorks interessant te zijn voor andere ondernemingen in hetzelfde vakgebied die zich bij voorkeur aansluiten bij een groep met perspectief, zonder de opgebouwde eigen identiteit te verliezen.

Hilberdink: “Wij zijn een doe-maar-gewoon organisatie die direct reageert als een project hierom vraagt, en zelfs razendsnel een volledig HR-proces kan overnemen. Iedere vraag kan door ons worden ingevuld met de juiste ondersteunende diensten. Met deze eerste acquisitie zie ik de organisatie ontstaan waar ik trots op ben.”

De overname is tot stand gekomen met behulp van het Centrum voor Bedrijfsopvolging in Zwolle.

Bron: MatchWorks

Over Auteur

Reageer