NasWerkt doet derde overname van dit jaar

0

Maxim Uitzendbureau gaat vanaf heden verder onder de vlag van NasWerkt. Het is de derde overname die de NasWerkt dit jaar doet, nadat eerder Flexdirect en De Vakman onderdeel van de NasGroep zijn geworden.

Maxim Uitzendbureau bedient al ruim 50 jaar de arbeidsmarkt in diverse sectoren en is een gevestigde naam in de regio’s Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk. Per direct worden alle operationele zaken van Maxim Uitzendbureau voortgezet onder de naam van NasWerkt. Dave Baardman, Operationeel Directeur van NasWerkt, zegt in een toelichting op de overnmae: “We staan te popelen om onze krachten te bundelen en als één groot NasWerkt verder aan de slag te gaan. De huidige medewerkers van Maxim worden nu ook onderdeel van NasWerkt en blijven hun functie bekleden. We vinden het belangrijk om deze bekende gezichten te behouden voor de opdrachtgevers en uitzendkrachten. Zo houden we het ook op deze manier persoonlijk.”

“De overname van Maxim Uitzendbureau past volledig in de groeiambities van NasWerkt”, zegt Richard Nas, Directeur van NasWerkt. NasWerkt werkt inmiddels vanuit acht vestigingen, waaronder Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven, met 43 interne medewerkers. De ondernemingen verwachten dit jaar gezamenlijk op een omzet van €30 miljoen uit te komen.

Lees ook: Goed overnamejaar: ‘de flow’ is terug in de flexmarkt

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

Reageer