Nieuwe directieleden DIT

0

DIT Holding (DIT Personeel en Larex Personeelsbemiddeling) heeft het MT versterkt met de benoeming van Chris Dijkstra als Regiodirecteur Noordoost en Dennes van der Vlist als CEO.

Dennes van der Vlist was al CFO en CEO ad interim sinds begin van dit jaar; hij vervult de rol van CEO vanaf september dus permanent en blijft daarbij ook financieel eindverantwoordelijk.
Begin van dit jaar was het MT al versterkt met de aanstelling van Hans Tönjann als Directeur Larex.
Het management team van DIT bestaat nu uit Chris Dijkstra (Regiodirecteur Noordoost), Dennes van der Vlist (CEO), Hans Tönjann (Directeur Larex), Jolanda van Rijsewijk (Manager HRM), René van Beek (Commercieel Directeur en Regiodirecteur Zuidoost) en Renée Zweekhorst (Regiodirecteur West).

DIT

‘Toekomst rooskleurig na coronadip’

DIT Holding in Waardenburg is de moederorganisatie van DIT Personeel en Larex Personeelsbemiddeling, waarmee het een grote speler is op het gebied van uitzenden en detacheren in de bouw en techniek.
Volgens Dennes heeft DIT veel vertrouwen in de toekomst: We voorzien dat er de komende jaren enorm veel moet worden gebouwd in Nederland. De huidige corona-crisis zorgt alleen maar voor een verdere bouwachterstand. Die achterstand móét een keer worden ingehaald. En daar is goed en betrouwbaar technisch vakpersoneel voor nodig, iets waar wij al bijna 30 jaar in gespecialiseerd zijn. De uitdaging van de toenemende schaarste aan vakmannen bieden wij het hoofd door onder andere zelf vakmannen op te leiden èn met Larex (onderdeel van de DIT-groep) dat gespecialiseerd is in hoogwaardig vakpersoneel uit EU-landen, waaronder Polen en Roemenië. We zullen met de hele bouwsector samen door de corona-dip moeten, maar we hebben alle vertrouwen dat de toekomst voor bouwend Nederland er op de middellange termijn rooskleurig uitziet. Wij willen daar met DIT een grote rol in gaan spelen.”

Lees ook: DIT Holding trekt nieuwe investeerder aan

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer