Nieuwe intermediair YoungCapacity sales

1

YoungCapacity sales is een nieuwe intermediair in de recruitmentmarkt, die bemiddelt tussen B2B-dienstverlenende organisaties en hbo(+)-geschoolde, commerciële professionals.

De nieuwe intermediair is vorige maand gestart met zes medewerkers.

Opvallend, YoungCapacity sales neemt alleen salestalenten met hoge potentie en relatief weinig ervaring in dienst. Directeur Bart Faken: “Wij richten ons op minder ervaren salestalenten, omdat zij niet terugdeinzen voor hedendaagse veranderingen, een hoge ontwikkelingsbehoefte hebben en zich makkelijk aanpassen. YoungCapacity sales rekruteert mensen met de juiste opleidingsachtergrond, die beschikken over social intelligence en oog voor detail.”

Opleidingstraject

Op basis van de behoefte bij de klant (de salesafdeling), richt YoungCapacity sales een eigen opleidingstraject – YourCapability – in voor hun kandidaten. Deze training is toegespitst op de carrièrefase waarin het salestalent zich bevindt en biedt intensieve begeleiding op het gebied van verkoopgesprekken, klantrelatie en persoonlijke ontwikkeling.
Op deze manier helpt YoungCapacity sales salestalenten bij het opbouwen van een gedegen carrière die aansluit op hun studie, en zijn de kandidaten verzekerd van een sterkere positie in de arbeidsmarkt.

Bron: YoungCapacity sales

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. This design is spectacular! You certainly know how to keep a reader amused.
    Between your wit and your videos, I was almost
    moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job.
    I really loved what you had to say, and more than that, how
    you presented it. Too cool!

Reageer