Nieuwe uitzenders op aantrekkende markt

6

Vanaf halverwege 2010 groeit de uitzendbranche weer. Dat de markt weer aantrekt is ook te merken aan het aantal berichten over nieuwe uitzendbureaus en nieuwe vestigingen die geopend worden. Wij hebben er een paar uitgelicht.

Nieuwe uitzendbureaus

Vorige week maakten we al bekend dat Tempo-Team in samenwerking met weekblad Margriet uitzendbureau Work4Women had opgezet, speciaal voor vrouwen vanaf 30 jaar die betaald werk en een gezin willen combineren. Ook in Amersfoort is deze maand een nieuw uitzendbureau geopend, maar dan wel voor een hele andere doelgroep. Arbeidsbemiddelingsbureau YoungOnes richt zich op gepensioneerden.

DITIO is een andere nieuwe speler in het bemiddelingsvak, maar wel met meer dan 35 jaar ervaring. Het bureau is opgericht door Arco Bierens (voormalig lid van centrale directie Manpower Nederland), Rick Ardts (voormalig managing consultant bij Manpower Professional en Vitae) en Arjen Elderson (entrepreneur en oprichter van RBC IT group en Medisource). DITIO bemiddelt interimmers in de sectoren Industrie, Utiliteit, Bouwnijverheid, Energie, Olie & Gas en Overheid.

Per 1 april start Flexschilder.nl, een uitzendbureau voor schilders en glaszetters. Ook ZZP-ers kunnen bij Flexschilder.nl terecht. Deze franchiseformule is onderdeel van Flexibility.

Nieuwe vestigingen

Er zijn ook bestaande uitzendbureaus die hun vestigingennetwerk uitbreiden. Zo heeft Luba Uitzendbureau een nieuwe vestiging in Amersfoort geopend. Deze opening past in de strategie van Luba om het vestigingennetwerk de komende jaren richting het noorden en oosten van Nederland uit te breiden. Luba Uitzendbureau heeft op dit moment 43 vestigingen. Daarnaast heeft Luba uitzendbureau in Nieuw-Vennep een inschrijfpunt geopend.

Ook StudentenWerk heeft een nieuwe vestiging geopend. Vestiging Westerpark is de tweede vestiging van het studentenuitzendbureau in Amsterdam en de 21e vestiging in Nederland. Vorig jaar werd besloten om de recruiters in Amsterdam op te splitsen per regio om zo de klanten optimaal te kunnen bedienen. Al snel bleek dat het praktischer zou zijn om de regio’s vanuit een eigen vestiging te benaderen, aldus StudentenWerk in een persbericht. Vestiging Westerpark werd een feit en voor dit jaar staat nog de opening van Zuidoost op de planning.
 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

6 reacties

 1. Ed Schonewille op

  Jammer dat niet alle nieuwe uitzendbureaus vermeld zijn geworden. Onlangs is in Deventer B&S uitzendbureau gestart. Vermeld dan oom iedere nieuw uitzendbureau redactie!

 2. Je kunt toch niet iedereen vermelden?
  Dan wordt het een artikel vol namen.
  Er worden er een paar uitgelicht door Flexmarkt. Lijkt mij niet meer dan logisch.

 3. Jan van Benthem op

  Nu we toch bezig zijn: Vabecon BV. Specialist in W&S en tijdelijk technisch personeel. Niveau MBO+ in de Chemie, Petrochemie, Pharma, Olie & Gas, Water etc.

 4. En wat denk je van deze: Smart Personeelsdiensten, werkzaam in alle sectoren! Specialist in het Uitzenden, werving & selectie en payrolling zowel vast als tijdelijk.

Reageer