Simone Dekker Intercedent van het Jaar 2018

0

Simone Dekker, intercedent van Tempo-Team, heeft de titel Intercedent van het Jaar 2018 in de wacht gesleept.

De finale van de Verkiezing Intercedent van het Jaar 2018 vond plaats op 29 november jl. Aan deze spannende finale gingen twee pittige voorrondes vooraf: de kennisbattle en de AVG e-learning (inclusief afsluitende toets). De tien finalisten hebben tijdens de finale een pitch moeten geven, in speeddates hun commerciële kwaliteiten moeten tonen, competenties als samenwerking en overtuigingskracht moeten gebruiken in de escape room en er was een hackathon, waarin de finalisten hun search skills moesten inzetten.

Unaniem is door de vakjury Simone Dekker als winnaar gekozen. ‘Simone is iemand die vol passie en lof over haar vak praat. Ze heeft een topprestatie geleverd tijdens alle rondes. Naast een mooie score in de beide voorrondes heeft ze het ontzettend goed gedaan tijdens de finale. En dit heeft geresulteerd in de felbegeerde titel Intercedent van het Jaar 2018’, zo stelt ARTRA, de organisatie van de Verkiezing Intercedent van het Jaar 2018. Simone gaat niet alleen met de titel naar huis, maar ook met een reischeque t.w.v. € 1000 en een waardebon van Ctaste voor een chocoladefondue voor twee personen.

Zoals ieder jaar bestond dit jaar de vakjury uit directieleden van de ABU, de NBBU en de SEU, aangevuld met juryleden uit de flexbranche en zakelijke dienstverlening.

Bron: ARTRA

Lees ook: Intercedent van het Jaar verkiezing 2018

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer