Simone Groeneveld van ManpowerGroup naar HeadFirst Group

0

Simone Groeneveld is door HeadFirst Group aangesteld als managing director MSP services. Simone is begin april gestart bij Staffing Management Services, de primaire Managed Service Provider (MSP) van HeadFirst Group.

Simone Groeneveld vult de positie in die open stond door het recente vertrek van Wouter Waaijenberg naar De Staffing Groep. Waaijenberg was mede-oprichter van Staffing MS, dat sinds 2018 onderdeel is van HeadFirst Group.

Simone Groeneveld heeft ruim 25 jaar ervaring in de HR-dienstverlening, zowel in MSP, RPO als uitzenden. De laatste vijftien jaar heeft ze diverse management en directiefuncties vervuld, bij onder meer Randstad en ManpowerGroup, in binnen- en buitenland. Simone over haar nieuwe rol: “Er ligt een prachtige uitdaging om de MSP-dienstverlening – in combinatie met het totale HeadFirst Group ecosysteem aan oplossingen – verder te ontwikkelen. Met respect en onverminderde aandacht voor de succesvol opgebouwde basis van Staffing MS en de huidige opdrachtgevers, innoveren we door naar Talent Solution Provider. Ik geloof erin dat het inrichten van goede processen, waar we als MSP al heel goed in zijn, en zorgvuldig talentmanagement een gouden combinatie is.”

Wijzigingen in directie

Onder leiding van Groeneveld moet Staffing MS de volgende stap zetten in haar groei in de Benelux en daarbuiten. HeadFirst Group voerde eerder dit jaar al wijzigingen door in de top van de organisatie met de komst van Marion van Happen als CEO, waardoor Han Kolff de ruimte krijgt zich nog meer te focussen op zijn rol als voorzitter van het bestuur. De groeistrategie in Europa is daarbij zijn belangrijkste pijler. De aanstelling van Simone Groeneveld is in dat licht een logische stap.

Marion van Happen: “We halen met Simone een zeer ervaren professional in huis, die gewend is leiding te geven aan internationale en dynamische organisaties. Ze weet wat het is om de handen uit de mouwen te steken – passend bij de Rotterdamse mentaliteit van Staffing MS – en combineert dat met daadkrachtig leiderschap. Aan de hand van Simone – en met de bezielende inzet van alle collega’s – gaat Staffing MS de volgende groeistap zetten in de Benelux en de rest van Europa.”

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer