Marion van Happen nieuwe CEO HeadFirst Group

0

Marion van Happen is sinds vandaag, 1 februari 2022, de nieuwe CEO van HeadFirst Group. Zij neemt de functie over van Han Kolff, die zich vanuit zijn rol van voorzitter van het bestuur met name gaat toeleggen op de internationale groeiambities van het bedrijf.  

Marion Van Happen heeft ruim twintig jaar ervaring in HR services, staffing en recruitment in diverse commerciële- en managementfuncties in binnen- en buitenland. Haar laatste functie was die van Chief Operating Officer bij RGF Staffing the Netherlands, dat voorheen USG People heette. Hiervoor was zij algemeen directeur van Unique.

Lees ook: Mandy Stevens nieuwe managing director van Unique

Van Happen krijgt de regie op de activiteiten van de groep in de Benelux. Zij zegt over haar benoeming: “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Allereerst ligt mijn focus op het leren kennen van alle collega’s en belangrijke relaties. Vervolgens gaat mijn aandacht naar de strategie voor de komende jaren, die onveranderd is: het uitrollen van de tech roadmap, doorgroeien naar een volledig datadriven organisatie, next level services aanbieden, het leading platform in Nederland worden en Europese expansie realiseren.”

Internationale groei

Han Kolff, voorzitter van het bestuur, zegt in een toelichting op de komst van de nieuwe CEO: “We zijn zeer verheugd dat Marion ons komt versterken. Met haar track record in onze sector is zij bij uitstek geschikt onze positie als technologie- en innovatie gedreven arbeidsmarktplatform verder uit te breiden. Met haar komst, kunnen we ons als bestuur nog beter focussen op de expansie van HeadFirst Group in Europa. We kijken ernaar uit met Marion onze groeistrategie uit te rollen.”

HeadFirst Group heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt. De overnames van intermediair Between in 2020 en recruitment-specialist Sterksen in 2021 hebben de positie van HeadFirst Group verder versterkt.

In deze video spreken Marion Van Happen en Han Kolff over hun nieuwe rol en de strategie van HeadFirst Group.

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer