Wijzigingen in top van OTTO

0

Het Japanse Outsourcing dat in 2018 een meerderheidsbelang in OTTO Work Force verkreeg – heeft Frank van Gool benoemd tot lid van de raad van bestuur. Frank van Gool blijft als CEO leiding geven aan OTTO Holding. 

Karolina Swoboda is benoemd tot vice-CEO van OTTO Holding en gaat deze functie combineren met haar rol als managing director OTTO Nederland.

De snel groeiende internationale uitzendorganisatie Outsourcing is wereldwijd actief in 39 landen. Binnen de Raad van Bestuur wordt Frank van Gool verantwoordelijk voor alle activiteiten op het Europese vasteland en wereldwijd voor de synergie tussen de Outsourcing-bedrijven, de corporate governance en de ontwikkeling van de ‘social development goals’. Frank van Gool: “Bij OTTO Work Force hebben we laten zien hoe ondernemerschap, snelle groei en een ambitieus sociaal beleid heel goed kunnen samengaan.”

Het in Tokyo beursgenoteerde Outsourcing Inc. groeit van een omzet van € 2,69 miljard in 2020 naar € 5,13 miljard in 2022. Binnen het bedrijf zijn meer dan 100.000 flexkrachten werkzaam. OTTO Holding is een volle dochter van Outsourcing..

Profiel OTTO Holding

OTTO werd in 2000 opgericht en groeide uit tot Europees marktleider in internationale arbeidsbemiddeling. Ruim 25.000 internationale medewerkers werken via OTTO in voornamelijk Nederland, Duitsland en Polen. In 2018 nam het Japanse Outsourcing een meerderheidsbelang in OTTO Holding. OTTO Holding is vooral actief in de industrie en logistiek en richt zich thans op de snelle ontwikkeling van ‘The Asia Europe Talent Bridge’, waarmee tekorten op de Europese arbeidsmarkt ingevuld kunnen worden met gekwalificeerde mensen vanuit Azië. Het hoofdkantoor van OTTO Holding is gevestigd in Venray met in heel Europa meer dan 50 kantoren.

Lees ook:

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer