Staffing MS ‘beste Managed Service Provider (MSP)’

0

Meer dan 8.200 zzp’ers hebben Staffing MS uitgeroepen tot winnaar in de categorie MSP in de jaarlijkse door ZZP Barometer georganiseerde ‘Zzp-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing.

‘Een geweldige opsteker voor Staffing MS’, zegt oprichter en directeur Rob de Laat die tegelijk ook niet verbaasd is. ‘Gebrek aan regie op het inhuurproces van flexibele arbeid kost organisaties onnodig veel geld, zorgt voor gedoe en brengt risico’s met zich mee. Al jaren zeg ik, dat kan anders, dat moet anders. Deze prijs betekent dat ook zzp’ers dat inzien. Zij vertegenwoordigen een beroepsgroep die recht heeft op transparantie in het inhuurproces.’

Beste bemiddelaar
Mekano Industrial uit Boxtel is verkozen tot beste bemiddelaar in de ‘Zzp-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door ZZP Barometer.

 

In de ict-special van Flexmarkt die donderdag 27 juni verschijnt, staat een uitgebreid interview met Rob de Laat over de kansen en bedreigingen van ict-technologie voor de flexbranche.

 

Rob de Laat spreekt ook op het Flexcongres dat plaatsvindt op 30 oktober 2014 in het ABN AMRO-hoofdkantoor in Amsterdam. Voor het volledige programma, zie www.flexcongres.nl.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer