Tempo-Team wint onderscheiding voor werving professionals

0

Tempo-Team Professionals Medisch heeft de Uil Award gewonnen.

De Uil Award is een nieuw initiatief van het UWV om leveranciers te waarderen voor een prestatie die bijdraagt aan de toekomstbestendigheid van het UWV. Het UWV vond de dienstverlening van Tempo-Team Professionals Medisch onderscheidend en innovatief op het gebied van werving en selectie van artsen, waarbij het ging om het aantrekken en creatief opleiden en inzetten van (verzekerings)artsen, die in de regel lastig te vinden zijn.

Door jonge basisartsen te benaderen met goede informatie en deze duidelijk inzicht te geven in de perspectieven die het UWV te bieden heeft, wist Tempo-Team Professionals een nieuwe bron van jonge artsen aan te trekken. "Tempo-Team Professionals heeft echt voor een kanteling in ons aannamebeleid gezorgd. Door de materie eens van een hele andere kant te benaderen krijg je een verfrissende aanpak die dan effectiever het gewenste resultaat oplevert", aldus Annelies Niesert, hoofd inkoop bij UWV.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer