TRiXXO neemt Redbrook Engineering en Blauwbroek Techniek over

0

De van oorsprong Belgische uitzender TRIXXO heeft haar positie in Nederland versterkt door de overname van Redbrook Engineering en zusterbedrijf Blauwbroek Techniek.

Redbrook Engineering bemiddelt technisch kaderpersoneel; Blauwbroek Techniek bemiddelt technisch uitvoerend personeel. Redbrook en Blauwbroek zijn snelgroeiende bureaus met vestigingen in Zwolle, Middelburg en Drachten.

Met de overname van Redbrook dit jaar zet TRIXXO nog een belangrijke stap richting het geconsolideerde omzetdoel van 250 miljoen euro en zijn ze hard op weg om een grote speler te worden in de Nederlandse uitzendsector.

Alwin Toornstra

Technische arbeidsmarkt

Binnen TRIXXO Nederland is een specifiek voor de technische markt bedoelde Business Unit opgericht, waar naast Redbrook Engineering en Blauwbroek techniek, ook het eerder over genomen Flex Correct is ondergebracht. Alwin Toornstra, voorheen manager van Redbrook, zal als directeur de leiding over deze Business Unit overnemen. “De overname door TRIXXO geeft ons de mogelijkheid om onze landelijke positie binnen de technische arbeidsmarkt te verstevigen en uit te breiden. Door het bundelen van de verschillende diensten kunnen we onze klanten nú, en in de toekomst, nog beter bedienen.”
De grondlegger van Redbrook Engineering, Teun Hebels, zal tot het einde van het jaar de overdracht begeleiden en een adviserende rol hebben.

Omzetdoel

Met de overname van Redbrook dit jaar zet TRIXXO nog een belangrijke stap richting het geconsolideerde omzetdoel van 250 miljoen euro en zijn ze hard op weg om een grote speler te worden in de Nederlandse uitzendsector. Afgelopen jaar nam TRIXXO ook al de Nederlandse uitzendbureaus Mainwork, Vandaag Personeelsdiensten, JAMwerkt en Ruimbaan over.

TRIXXO Jobs werd in 2014 opgericht in het Belgisch/Limburgse Hoeselt en kende in 2021 een gezamenlijke omzet van 143 miljoen euro. (TRIXXO Nederland: 50,7 miljoen euro, Flexmarkt Omzetranglijst Top-100). Met hun uitzendbedrijf zijn ze specialist in een aantal nichemarkten zoals safety, bouw, horeca, logistiek, customer service en techniek.

Algemeen directeur Joaquin Urbina van Trixxo Nederland.
Algemeen directeur Joaquin Urbina van Trixxo Nederland.

Op dit ogenblik heeft TRIXXO in Nederland twaalf kantoren die, met de toevoeging van Redbrook en Blauwbroek, een omzet van 60 miljoen euro draaien. “En onze honger is nog niet gestild,” voegt Joaquin Urbina, Algemeen directeur TRIXXO Nederland er aan toe. “Tot nu toe waren we in Nederland vooral werkzaam als uitzender in safety, productie, bouw, logistiek en call. Door de overname van Redbrook en Blauwbroek breiden we onze service meer en meer uit. (..) We willen blijven groeien in Nederland er liggen nog genoeg kansen.”

Lees ook: Trixxo, een van de snelstgroeiende flexbedrijven, wil Europa in

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer