Uitzendbureau opereert geheel CO2-neutraal

2

Studentenuitzendbureau GreenBlue uit Delft is, naar eigen zeggen, het eerste uitzendbureau in Nederland dat geheel CO2-neutraal opereert.

Alle CO2-uitstoot van het uitzendbureau wordt gecompenseerd met compensatieprojecten zoals bosbouw. Oprichter Alexander van Nauta Lemke zegt hierover: “We gebruiken nauwelijks papier, we compenseren ons eigen stroomverbruik voor computers en verlichting en we gaan compenseren voor de reiskilometers van de uitzendkrachten.

Daarnaast wordt per gewerkt uur een vast bedrag geïnvesteerd in onderzoek naar duurzame energietechnologie. Het uitzendbureau werkt daarvoor samen met de TU Delft, waar meer dan 700 onderzoekers werken aan energietechnologie.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

2 reacties

  1. Wouter Veer op

    Ja zeker lekker belangrijk. Mijn complimenten. Wij streven hier ook naar. Ik ben wel benieuwd naar wat meer details over de werkwijze en de compensatie.

    Mvg, Wouter Veer
    Pay for People

Reageer