USG People behaalt FIRA-certificaat voor duurzaamheid

0

USG People heeft het FIRA Brons-certificaat behaald. Dit certificaat is toegekend aan USG People en de vier merken Unique, Start People, USG Professionals en Secretary Plus.

Met het behalen van het FIRA niveau Brons is inzichtelijk gemaakt dat de duurzaamheidprestaties verankerd zijn binnen USG People en dat zij zich gecommitteerd heeft aan de duurzaamheidsambities. Een citaat uit het rapport: ‘Onze complimenten voor USG People met haar uitvoerige MVO-activiteiten en -plannen gericht op werkgelegenheid, de creatie van banen en gelijke kansen, het verminderen van CO2-emissies, zakelijke integriteit en eerlijke concurrentie.’

Duurzaamheid
FIRA (Firmus Agnitio) is een mvo-kennismakelaar, een platform waarbij momenteel zo’n 200 organisaties zijn aangesloten. Het FIRA rating-systeem stelt zich ten doel om het voor inkopers en leveranciers makkelijker te maken om duurzaamheidsprestaties van verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. FIRA sluit nauw aan bij internationale normen op het gebied van duurzaamheid, zoals ISO 26000, GRI (Global Reporting Initiative) en AA1000. Het geeft hierdoor een helder, systematisch en onderbouwd beeld van de mvo-prestaties van USG People.

Reed Business Media organiseert 4 t/m 6 november in de Brabanthallen in Den Bosch de nieuwe vakbeurs ‘Inzet op Maat’. Tijdens dit driedaagse event voor professionals draait alles om duurzame inzetbaarheid van personeel. Gratis toegankelijk bij voorinschrijving.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer