UWV vindt USG Restart meest innovatieve leverancier

0

USG Restart heeft van het UWV de UIL Award gekregen voor de onderscheidende bijdrage die het bedrijf heeft geleverd aan het bedrijfsresultaat van UWV. USG Restart is uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Overall Award’.

 

Dit meldt USG Restart.

USG Restart heeft de prijs gewonnen omdat het onder andere bijdraagt aan het initiatief van MVO Nederland en Ahold om – in samenwerking met UWV – Wajongers bij Albert Heijn aan het werk te helpen.

Wajong
Het doel van dat project is om minimaal één wajongerin elk filiaal van Albert Heijn te plaatsen. Verder wordt het proces geanalyseerd zodat dit in de toekomst ook bij andere bedrijven gedaan kan worden.

Waardering
‘Deze prijs geeft een enorme blijk van waardering en vertrouwen vanuit het UWV waar we erg trots op mogen zijn’, aldus Cristel Poortenaar-van Linder, Algemeen directeur van USG Restart. De award is op dinsdag 27 november 2012 uitgereikt door Jeroen Krol (hoofd Inkoop UWV) en Frans Slingerland (directeur Facilitair Bedrijf & Inkoop UWV).

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer