Yolanda de Both nieuwe CFO bij The Employment Group

0

Yolanda de Both wordt per 1 oktober 2021 CFO van The Employment Group (TEG). Zij volgt Monique Moos op. Yolanda de Both treedt ook toe tot het bestuur van TEG.

Yolanda de Both is een ervaren CFO. Zij heeft onder meer als CFO en financial director bijgedragen aan de groei van (staffing)bedrijven zoals Acture Groep, OTTO Work Force en Philips.
Als CFO zal Yolanda de Both nauw gaan samenwerken met CEO Jan-Willem Gelderblom.

Monique Moos heeft de afgelopen 7,5 jaar volgens TEG een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van TEG. Moos vervolgt haar loopbaan als zelfstandig ondernemer.

The Employment Group

The Employment Group (TEG) bestaat uit gespecialiseerde bemiddelingsbedrijven die zich richten op vakmensen en professionals in de techniek, ICT, publieke sector, schildersbranche en bouw. De bedrijven focussen zich op het verbinden van professionals of vakmensen aan opdrachtgevers in specifieke marktsegmenten. TEG “enabled” deze bedrijven zodat zij uitgroeien tot marktleider in hun segment. Op de markt opereert TEG met de labels Voort, koen, Faber en Cottus.

The Employment Group staat op de 24e plaats in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 met een jaaromzet in 2020 van 168,8 miljoen euro.

Lees ook: De Digital Director: interview Jildert Huitema (TEG)

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer