Between verbetert eigen online platform voor professionals

0

Between Staffing heeft haar vernieuwde vacatureportaal Jobcatcher gelanceerd. Jobcatcher is een online marktplaats waar zp’ers zichzelf en leveranciers (intermediairs) hun kandidaten kunnen aanbieden en vacatures kunnen vinden.

Jobcatcher bestond al sinds vorig jaar maar is naar eigen zeggen verbeterd.

Belangrijke Europese aanbestedingen gewonnen

Volgens Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing, was dit nodig vanwege de groei van het vacatureaanbod. “De afgelopen 2 jaar heeft Between Staffing een enorme ontwikkeling en groei doorgemaakt. In deze periode hebben wij ca. 15 belangrijke Europese aanbestedingen gewonnen van bestaande maar ook nieuwe opdrachtgevers. Daar zitten een aantal hele interessante klanten bij, zoals bijv. SVB, DJI en Ministerie van IenW, die veel tijdelijke professionals inhuren. Om het grote aantal relevante opdrachten (gemiddeld 110 openstaande opdrachten per dag) voor onze leveranciers en zzp’ers prettig en overzichtelijk te presenteren, nieuwe technologieën (zoals AI, robotisering en big data) toe te kunnen passen en ons credo “de kracht van personal staffing” te optimaliseren. was een ‘verfrissing en aanpassing van ons vacatureportaal Jobcatcher noodzakelijk.”
In de vernieuwde jobportal zit onder meer als functionaliteit ‘beschikbaarheidsmanagement voor leveranciers, zodat de inzetbaarheid van de kandidaten gemonitord en adequaat beheerd kan worden. Kijk op www.jobcatcher.eu.

Eén van de snelstgroeiende flexbedrijven

Between Staffing bestaat sinds 2000 en zoekt, vindt en contracteert ICT-professionals voor interim opdrachten bij grote opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren een groot deel van de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators. Between Staffing boekte vorig jaar een omzetgroei van 80%, met name door de overname van FastFlex in 2017. Daardoor realiseerde Between in 2018 een jaaromzet van circa € 414 miljoen (en is daarmee een van de snelstgroeiende flexbedrijven uit de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019).

Bron: Between

Lees ook: Between Staffing groeit hard op alle fronten

Over Auteur

Reageer