Déhora Consultancy doet voortaan ook Recruitment

1

Adviesbureau Déhora, gespecialiseerd in plannen en planningssoftware, gaat nu ook de planners zelf aanbieden via Déhora Recruitment.

Déhora Consultancy Group is gespecialiseerd in het flexibiliseren van personeel. De laatste jaren merkt het bedrijf echter dat door de veranderingen op de arbeidsmarkt, het steeds moeilijker wordt om personeel optimaal in te zetten. Deels komt dat door vergrijzing, de groei van deeltijdwerken en de crisis, maar deels ook door het gebrek aan goede planners, denkt Déhora. Dat verspilt grote sommen geld op jaarbasis.

Dat is een gat in de markt waar het bedrijf in wil springen. Daarom biedt Déhora nu ook Recruitment aan, specifiek gericht op planners. Het bedrijf gelooft dat zij door hun jarenlange ervaring en assessment methodes het neusje van de zalm kunnen aanbieden. Het blijft overigens belangrijk om ook over de juiste roostersoftware te beschikken. Plannen is niet alleen mensenwerk.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Interessant, maar waar is die firma te vinden? Is de website link vergeten? Goede plansoftware met controle op de Arbeidstijdenwet is inderdaad wel nodig. Goeie tip, kijk een op vvvv.workingtimeoffice.nl

Reageer