Flexbureaus AMP en ABC-group overgenomen

0

De werving- en selectiebureaus AMP in Den Helder en ABC-group in Deventer zijn overgenomen door respectievelijk Hylke en Jan Zetzema en Holland Payroll. Dat hebben beide bureaus afgelopen week bekend gemaakt via lokale media.

AMP is een uitzend- en werving- en selectiebureau voor maritiem personeel. AMP, dat staat voor Allseas Maritime Personnel, is in 1985 opgericht en vanaf 2000 in handen van Sjef van Raamsdonk van Ravanta, zo schrijft DenHelderActueel. De nieuwe eigenaren van het bedrijf zijn vader Hylke Zetzema en zijn zoon Jan Zetzema, die samen de directie van AMP vormen. Laatstegnoemde heeft jarenlange ervaring opgedaan in de maritieme sector, bij rederijen als Norfolk Line en Fairmount Marine. De overname heeft volgens het online medium geen gevolgen voor de werkgelegenheid bij het bedrijf.

Voormalig directeur Antoin Bakelaar van ABC-group liet afgelopen week aan de Ondernemer weten dat de overname een gevolg is van een nieuwe stap in zijn loopbaan. De naam ABC-group zal vanaf deze maand verdwijnen, maar nieuwe eigenaar Holland Payroll zal de werving & selectie-tool van ABC-group voorlopig blijven hanteren.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer