RAVE-cruitment en The White Door bundelen krachten

0

Het Nederlandse recruitmentbedrijf RAVE-cruitment is per 1 oktober een ‘verregaande samenwerking’ aangegaan met recruiter The White Door.

RAVE-cruitment is gespecialiseerd in de werving en selectie van ICT- en financiële professionals en werkt op internationaal gebied. The White Door heeft een focus op Engelstalige organisaties in de Nederlandse markt.

Volgens Gijs Notté, CEO RAVE-cruitment vullen de bedrijven elkaar goed aan. "RAVE-cruitment genereert een groot deel van haar omzet in het plaatsen bij Nederlands georiënteerde organisaties, terwijl The White Door volledig actief is in het Engelstalige segment. Hierdoor kunnen we onze Relocation Recruitment dienstverlening en het partnerschap met het Expat Center nog beter benutten en Nederlandstalige wervingsactiviteiten verder uit breiden. Deze Verder gecombineerde spreiding zal een uitstekende basis zijn voor verdere groei. “

Door de samenwerking verdubbelt RAVE-cruitment haar marktaandeel binnen het segment van Engelstalig ICT-recruitment.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer