True Legends matcht IT-talent

0

Recruitmentplatform Business Talent Network (BTN) in Amsterdam heeft een nieuwe zusteronderneming opgericht die zich uitsluitend richt op IT: True Legends.

De vraag vanuit Nederlandse multinationals naar hoogopgeleid IT-talent is volgens BTN de laatste jaren explosief gegroeid. BTN besloot daarom een detacheertak op te richten voor deze – voor het bedrijfsleven moeilijk te bereiken – doelgroep.
‘De kracht van BTN is onze brede oriëntatie, maar vanwege de toenemende vraag was focus op IT niet alleen wenselijk, maar ook vereist’, zegt Oscar Bieleveld, directeur van BTN, in een toelichting.

Talentenpool
Het resultaat heet True Legends, een apart bedrijf met vakspecialisten en een talentpool van duizenden IT-professionals, gedestilleerd uit de omvangrijke pool van BTN. Wat True Legends bijzonder maakt, is de toewijding aan kennis. Zo krijgt het bedrijf een eigen Academy waar IT-professionals gecertificeerd worden opgeleid.

Custom made opleiding
True Legends moet zorgen voor de perfecte match tussen het bedrijfsleven en talentvolle, jonge IT’ers. En nadat IT-talenten en bedrijven aan elkaar zijn gekoppeld, volgt een intensieve samenwerking tussen de partijen. ‘Het opleidingsproces wordt volledig naar de wens van de opdrachtgever vormgegeven’, zegt Willem Bosch, Managing Director van True Legends, voorheen werkzaam voor Brunel IT. ‘Dit betekent dat IT’ers een custom made opleiding krijgen die precies aansluit op de wensen van het bedrijf en de sector waarin het opereert.’

True Legends start met een aantal launching customers en verwacht volgend jaar al 75 ‘matches’ te hebben gemaakt tussen bedrijven en hoogopgeleid IT-talent.

Bron: BTN

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer