Sentijn opent nieuwe vestiging in Amsterdam

0

Met een nieuwe vestiging in Amsterdam investeert Sentijn in meer nabijheid tot zowel ingenieurs als klanten. De bemiddelaar van technische specialisten wil regionaal zichtbaarder zijn en duurzaam groeien.

Sentijn onderscheidt zich met slagkracht, het versnellen van innovatie én persoonlijke aandacht voor zowel klanten als technisch specialisten. Het succes van de bemiddelaar gaat tien jaar terug. Vanuit inmiddels zeven vestigingen in Nederland, waaronder Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Bosch, bedient Sentijn meer dan 150 klanten, waarvan een aanzienlijk deel in de regio Amsterdam. Met de komst van de nieuwe directeur Emanuel Peters begint het bedrijf aan een extra ambitieuze fase.

Duurzame relatie

Emanuel Peters, Chief Executive Officer van Sentijn: “In een markt die onder druk staat wordt het belangrijker dan ooit om mensen aan je te binden door een duurzame relatie met elkaar op te bouwen. Persoonlijke aandacht geven, toegankelijk zijn en de kleine dingen goed blijven doen bevorderen de verbinding. Met ons kantoor in Amsterdam creëren wij de mogelijkheid om deze relatie op te bouwen en het draagt het bij aan onze visie om duurzaam en zichtbaar te groeien op regionaal niveau.”

The Edge

Sentijn verbindt technische ingenieurs op het gebied van civiele techniek, werktuigbouwkunde, industrie/offshore, bouwkunde en elektrotechniek aan een scala aan organisaties die zich richten op innovatie en die werken aan een duurzamere toekomst. Met projecten als windturbines in de Waddenzee, Zeesluis IJmuiden, de Markermeerdijken, maar ook The Edge – het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld – en Valley aan de Zuidas in Amsterdam. Voet aan wal zetten in de hoofdstad is dus een logische stap.

Jong talent

De bemiddelaar detacheert vooral veelbelovende, ambitieuze young professionals, die willen bijdragen aan een duurzamere wereld. Denk aan werkvoorbereiders, kostendeskundigen, project engineers, constructeurs, projectleiders, uitvoerders en projectmanagers. Starters in deze vakgebieden kiezen vaak voor Sentijn om snel aan de slag kunnen bij de mooiste projecten binnen toonaangevende organisaties. Sentijn is een persoonlijke bemiddelaar die kijkt wat bij de specialist en zijn of haar ambities past. Eigenlijk zoals een agent dat voor een acteur doet.

Mensgericht

Niet voor niets is Sentijn een mensgerichte organisatie: het bedrijf luistert naar -en snapt- de technisch specialist én zijn klanten. Het gelooft in persoonlijke aandacht geven, toegankelijk zijn en de kleine dingen goed blijven doen die van belang zijn om relaties op te bouwen. Door die aantrekkingskracht is de bemiddelaar succesvol in het zoeken, vinden en verbinden van jong technisch talent, maar ook van consultants met verstand van (technische) zaken.

Onderdeel van The Specialist Group

Sentijn is onderdeel van The Specialist Group. Deze overkoepelende organisatie verbindt technisch specialisten met klanten die werken aan een duurzamere toekomst of in de energietransitie in Europa. Denk aan bedrijven in de sectoren energie, chemie, infrastructuur, hernieuwbare energie en life sciences.

Dit artikel is gesponsord door Sentijn

UPDATE DECEMBER 2023
Sentijn is inmiddels samengegaan met Or-Quest onder de naam Sensor. Dit nieuwe label van The Specialist Group richt op de bemiddeling van technisch specialisten. Lees het interview met directeur Emanuel Peters.

 

 

 

Over Auteur

Reageer