Deal: Ziezzo en gemeente Vlagtwedde

0

Vanaf 1 december wordt Ziezzo ingeschakeld voor payrolldienstverlening van personeel van de sociale dienst van de Groningse gemeente Vlagtwedde.

Daarnaast zal Ziezzo werkzoekenden gaan verlonen die zijn bemiddeld naar een werkgever, maar daar niet in dienst worden genomen. De twee partijen hebben een raamovereenkomst gesloten voor een periode van vier jaar.

Re-integratie
Gemeente Vlagtwedde is een actieve gemeente op het gebied van re-integratie van werkzoekenden naar de arbeidsmarkt. De gemeente werft en selecteert zelf personeel en stuurt het personeel zelf aan. De re-integratie kenmerkt zich door een combinatie van een werkplek met sollicitatietraining en persoonlijke begeleiding. De werkplek is bij een werkgever of een tijdelijk gecreëerde werkplek in een van de werkprojecten van de gemeente Vlagtwedde.

Payrolling
Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en contractmanagement bij de inhuur van tijdelijke medewerkers. Het payrollingbedrijf werkt voor (semi)overheidsinstellingen en grote bedrijven die veel werken met flexibele arbeidskrachten.

Vanaf heden plaatsen wij op Flexmarkt.nl deals die zijn gesloten tussen flexbedrijven en organisaties. Wil je dat jouw deal hierbij komt te staan? Stuur de redactie een bericht.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer