MKB geholpen bij flexwerkers

0

Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf zijn van mening dat het inzetten van flexibel personeel hen door de crisis heen helpt.

Zonder flexibele arbeidscontracten kunnen ondernemers geen nieuw werk en het daarvoor benodigde personeel aannemen, zo blijkt ui de MKB Barometer personeelszaken van Please Payroll.  De barometer is uitgevoerd door Markteffect in opdracht van payrollorganisatie Please onder vierhonderd MKB –bedrijven.

Hans van de Ven, directeur van Please: ‘Er zijn steeds meer MKB-ondernemers die kiezen voor een flexibele schil van een aantal flexwerkers omdat zij simpelweg niet kunnen inschatten hoeveel werk ze de komende maand zullen hebben. De ondernemer staat daardoor niet voor de keuze tussen een vast contract en een flexibel contract, maar moet dan kiezen tussen het aanbieden van een flexibel contract of helemaal geen dienstverband. En dat laatste is iets waar zowel de medewerker als de ondernemer niet op zitten te wachten.’

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer