Staffing Groep start met detacheringslabel Kwiik

0

Een nieuwe lente, een nieuw begin – zo presenteert de Staffing Groep het nieuwe label Kwiik, gericht op het ‘fit en gezond’ detacheren van IT management en support rollen.

Kwiik is dan ook vandaag, 21 maart, officieel gelanceerd.

Ondanks dat het geen onbekend terrein is voor De Staffing Groep wordt KwiiK (spreek uit als kwiek) nu geïntroduceerd als specifieke dienstverlening op het gebied van detachering.

Wessel van Alphen, CEO van De Staffing Groep, over het idee achter Kwiik: “De overheid versterkt met gerichte wet- en regelgeving het in dienst nemen van werknemers. Dit gebeurt echter nog op een traditionele wijze en dat gaan wij met KwiiK doorbreken met een nieuw concept, naast het contracteren en detacheren van Zelfstandig Professionals. Dit concept is gestoeld op het binden en boeien van medewerkers. Fit en gezond leven is goed voor werknemers en werkgevers. Het ziekteverzuim is lager en medewerkers zijn gemotiveerd te presteren. Dit is onder andere te zien bij het Zweedse softwarebedrijf Mimer AB, die dit ook als uitgangspunt gebruikt. Met ons nieuwe label richten wij ons op geestelijke en lichamelijke fitheid voor onze medewerkers. Hiermee gaan wij nieuwe medewerkers binden, waar onze opdrachtgevers profijt van gaan hebben. Wij hebben er vertrouwen in dat wij met Kwiik een verdere invulling geven aan Total Talent Management, in aansluiting op onze uitbreiding afgelopen jaar met People4Office.”

‘Eigentijdse vorm van detacheren’

Met het nieuwe label wil de intermediair uit Nieuwegein een eigentijdse vorm van detacheren aan gaan bieden. Van Alphen: “De werkzaamheden op zich zijn niet nieuw, de manier waarop we ze binnen KwiiK aan gaan bieden wel. Dit doen wij door op een andere manier aandacht te geven en verbinding te zoeken. Vanzelfsprekend met mooie opdrachten bij klanten, maar ook met vele activiteiten daarbuiten. Gericht op kennis, plezier, gezondheid en fitheid. Het zal ten goede komen aan de medewerkers én opdrachtgevers”.

De Staffing Groep

Het bekendste label van de Staffing Groep is IT-Staffing, gespecialiseerd in bemiddelen van IT-specialisten op vrijwel ieder vlak. Afgelopen jaar is daar de dienstverlening van recruitmentspecialist People4office aan toegevoegd. Met de introductie van KwiiK wil De Staffing Groep detachering eenzelfde en meer onafhankelijke plaats in laten nemen binnen het totale aanbod.

Bron: De Staffing Groep

 

 

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer