AamigoO in onderhandeling met aandeelhouders Adver-Online

0

AamigoO is in onderhandeling met de aandeelhouders van vacature-reseller Adver-Online B.V. AamigoO wil Adver volledig overnemen, omdat het goed aansluit bij AamigoO.Services.

Adver, gevestigd te Heemstede, is specialist en marktleider in online recruitment en biedt een totaaloplossing op het gebied van online arbeidsmarktcommunicatie, zo meldt de op Curaçao gevestigde AamigoO Group. Adver is sinds 2002 actief en heeft een klantportfolio opgebouwd van ca 2600 organisaties, waaronder met name MKB+ bedrijven, non-profit organisaties en overheidsinstellingen.

Komende weken
“AamigoO en de aandeelhouders van Adver zullen de komende weken exclusief overleg met elkaar voeren over de mogelijke overname. Een overname van het 100 procent-belang in Adver zal een substantiële bijdrage leveren aan de strategie van AamigoO.Services,” aldus AamigoO.

AamigoO.services
AamigoO.com is het nieuwe internetportaal dat werknemers en werkgevers bij elkaar brengt. Voor werknemers biedt dit de mogelijkheid om zich in te schrijven voor fulltime banen, parttime banen en opdrachten. Opdrachtgevers kunnen zoeken in een database met fulltimers, parttimers en zzp’ers. Vervolgens kan er voor worden gekozen de werknemer direct zelf in dienst te nemen of deze via AamigoO te gaan payrollen.

Eerdere overnames
De AamigoO Group N.V. heeft eerder al Corso B.V. en Source + N.V overgenomen, specialisten op het gebied van het matchen van zzp’ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cliënten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiële en administratieve functies. Daarnaast verzorgen Corso en Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij 100 procent ‘contract compliancy’ wordt gegarandeerd. Source en Corso beschikken over een bestand van 3.200 professionals.
 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer