Bart Kock managing director van Start People

0

Bart Kock is de nieuwe managing director van Start People. Hij is geen onbekende voor de organisatie. Kock werkt al meer dan 25 jaar voor de organisatie, waar hij begon als intercedent.

Eric de Jong, CEO van moederbedrijf RGF Staffing, is zegt over de positie die Kock nu bekleedt bij Start People: Bart is voor Start People de juiste persoon op de juiste plaats. Al 25 jaar werkt hij met hart voor de organisatie, waardoor hij veel van het merk gezien heeft. Hij leeft en ademt Start People.”

Zelf zegt Kock over zijn aanstelling: “Er staat een winstgevende organisatie met een efficiënte werkwijze, een goede basis waar ik op kan voortborduren. Start People gaat zich richten op de toekomst waarin kansen bieden en pakken voor iedereen centraal staat. Dat is Ons Werk waar ik de komende jaren meer focus op wil leggen. Ik wil het hart en de trots van het merk nog meer op de voorgrond krijgen en commercieel succesvol zijn én blijven. Daar stroop ik graag mijn mouwen voor op”.

Lees ook: USG People heet voortaan RGF Staffing The Netherlands

Het is niet de eerste directiewijziging binnen RGF Staffing The Netherlands. Afgelopen maand is Mandy Stevens aangesteld als nieuwe managing director van Unique. Zij volgt Marion van Happen op – die eveneens Chief Operating Officer (COO) was bij RGF Staffing the Netherlands – maar het bedrijf heeft verlaten. Marion Van Happen is sinds vorige week de nieuwe CEO van HeadFirst Group.

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer