Dag van de Uitzendondernemer 2019

0

Op donderdag 28 maart 2019 vindt de zevende editie van de Dag van de Uitzendondernemer plaats in Fort Voordorp in Groenekan (Utrecht).

“Na het succes van vorig jaar hebben we wederom gekozen voor het centraal gelegen Utrecht”, zegt Dennis Luyten, directeur Pay for People en initiatiefnemer.

Ook dit jaar komen intermediairs uit het hele land naar de Dag van de Uitzendondernemer om te worden bijgepraat over ontwikkelingen in de flexbranche, voor updates op het gebied van wet- en regelgeving en netwerken.

Er zijn presentaties van onder meer ‘jonge ondernemer van 2018’ Casper Lemmen (Grenzelooswerk), Baukelien van Minnen (Academy for Recruitment) geeft tips over jobvloggen en videorecruitment en Maarten Tanja (Köster Advocaten) legt alles uit over de laatste ontwikkelingen op het gebied van relevante wetgeving. Tot slot deelt Bea Arnoutse (auteur van Alignment 2.0) haar kijk op employer branding.

Nieuw dit jaar is de masterclass voor starters. De masterclass is een apart evenement voor ondernemers die een uitzendbureau starten. Tijdens de masterclass krijgen deelnemers kennis van zaken die zij nodig hebben om te slagen als uitzendondernemer.

Voor meer informatie kijk op www.uitzendondernemer.nl

Bron: Pay for People

Lees ook: Dag van de Uitzendondernemer 2018

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer