Manpower-topman Andringa naar Brunel

0

Detacheerder Brunel heeft Jilko Andringa aangesteld als de nieuwe ceo van Brunel. De voormalige Manpower-topman volgt Jan Arie van Barneveld op.

Andringa komt van ManpowerGroup, waar hij president Noord-Europa was. Daarvoor was hij algemeen directeur bij ManpowerGroup Nederland. Per 1 april dit jaar heeft José Brenninkmeijer deze functie bij Manpower overgenomen.

Jilko Andringa volgt Jan Arie van Barneveld op, die van 2000 het bedrijf heeft geleid. Van Barneveld zal vanaf 1 maart 2018 als toezichthouder aan Brunel verbonden blijven. Brunel wijst erop dat onder zijn leiding Brunel is uitgegroeid van een Nederlands bedrijf met 200 miljoen euro omzet naar een internationale organisatie met een omzet van 1,4 miljard euro.

Zoals gebruikelijk bij een beursgenoteerd bedrijf moet de benoeming nog worden goedgekeurd tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering, die op 7 december plaatsvindt.

Bron: Brunel

Lees ook:

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer