FlexEvent: online onderzoek, doet u mee?

0

De flexmarkt bloeit volop, maar door de snelle technologische en economische ontwikkelingen verandert het marktlandschap voortdurend. Aan de flexondernemer om bij te blijven Het FlexEvent is er voor de flexondernemer die de concurrentie liefst voor blijft. In aanloop naar dit FlexEevent houdt Flexmarkt een online onderzoek. Doet u mee?

Flexmarkt  benieuwd naar uw visie op de (nabije) toekomst van de arbeidsmarkt en de flexibele inzet van arbeidskrachten. Daarom leggen we u graag een aantal vragen en belangrijke stellingen voor, omdat uw mening waardevol is. De vragenlijst is via deze link te bereiken.  

De uitkomsten van dit onderzoek worden (geanonimiseerd) gepresenteerd op 29 mei tijdens het FlexEvent, tevens worden zij na afloop van het event gepubliceerd op www.flexmarkt.nl. Alvast veel dank voor uw deelname! Het kan tot en met 20 mei. Deelnemers maken kans op 1 gratis ticket voor het FlexEvent op 29 mei a.s. in Naarderbos.

 

Lees ook de interviews met de topsprekers tijdens het FlexEvent 2018:

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer