Flexmarkt Omzetranglijst online

0

De redactie van Flexmarkt kreeg de afgelopen weken veel verzoeken om de digitale versie van de Flexmarkt Omzetranglijst 2015. Vandaar dat is besloten deze online te zetten.

In juni is de Flexmarkt Omzetranglijst 2015 gepubliceerd in het vakblad Flexmarkt. Aan deze toonaangevende ranglijst werkten dit jaar een recordaantal van 95 uitzendorganisaties mee.
Naast de Omzetranglijst 2015 staan in het juni-nummer van Flexmarkt uitgebreide analyses en trends in de uitzendbranche naar aanleiding van de gedetailleerde informatie die de deelnemende flexbureaus hebben aangeleverd. De Flexmarkt Omzetranglijst is een jaarlijks terugkerende publicatie waarbij de redactie van Flexmarkt nauw samenwerkt met de onafhankelijke corporate finance adviseur MBCF. Nieuwsgierig en wilt u voortaan ook Flexmarkt ontvangen?

Lees ook:

Bijgaand de pdf van deze Flexmarkt Omzetranglijst 2015.

(Bij publicatie graag als bron vermelden: Flexmarkt (met link naar www.flexmarkt.nl)

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer